High Impact Meditatie Bundel

🌱 Inner Peace - Ontmoet je innerlijke kind, omhels je authentieke zelf en laat oude wonden en trauma's los. Met elke sessie voel je je lichter en meer levendig.

🌌 Rewrite the Stars - Krijg kristalhelder inzicht in je levensverlangen. Visualiseer en manifesteer een toekomst vol kansen en magie.High Impact Meditatie Bundel

A.D.

Olivia, jouw meditaties zijn zo rustgevend. Ik dacht dat ik nooit zou kunnen mediteren omdat ik steeds denk en denk en nog eens denk. Het moment dat ik ga mediteren neem ik echt voor mij en ga ik naar mijn eigen happy place. nadien voel ik mij van… Hoppa! We zijn er klaar voor! Ik ben positief ingesteld en ik weet dat alles goed komt! Dank je wel!

A.T.

Ik heb de eerste meditatie gedaan en was heel verbaasd toen de tranen over mijn wangen rolden tijdens de meditatie. Ik heb helemaal niet door dat er zoveel droefheid in mij zit als het gaat om verlangens, of mijn innerlijke kind. Ik ben blij dat ik dit deel kon loslaten. Ik ben benieuwd naar meer…

E.V.

Ik heb vandaag super deugd gehad van de glow meditatie. dankjewel daarvoor. Ik vond ook de achtergrond muziek erg zacht en aangenaam. Dank je!

S.V.

Zalig is de energie die jij weet over te brengen. De meditaties komen binnen. Ik begin mijn grenzen te stellen en mijn gezien ziet ook de veranderingen die ik aan het maken ben. Bedankt om dit met ons te delen.