Inner Light programma

Je gaat er helemaal voor om je vrij te maken van alles wat je tegenhoudt om vrijheid en overvloed aan te trekken met jouw magnetisme.

Hier beschik je over alle tools om jouw essentie en unieke zelf te laten zien. Deze 7 daagse cursus geeft je moed en lef om leiding te nemen over jouw leven en zelf te gaan inspireren. Het vergroot de impact van jouw acties waardoor je met jouw magnetische kracht fantastische resultaten naar je toetrekt.
In dit pakket zit:
☀︎Toegang tot de cursus in besloten groep
☀︎Het Inner Light Werkboek
☀︎Self Love activatie
☀︎ 1 jaar toegang tot de Magnetic Abundance Membership (iedere week een live sessie vraag en antwoord)

Bonussen:
☀︎ Inner Glow meditatie
☀︎ Rewrite the Stars meditatie
☀︎ Inner Peace meditatie
De meditaties worden je gestuurd via mail. Je kan ze downloaden en dan zijn ze helemaal van jou!
☀︎Soul Search Deep Dive: Vind je missie en zo ook je geluk.

Ik kan niet wachten om samen met jou, je inner light te ontdekken.
Say hello to freedom and happiness!Inner Light programma

S.V.

Ik bekijk de dingen in mijn leven helemaal anders. Mijn dromen en de eerste stap er naar toe is helder. Het universum communiceert dagelijks met mij en voel vertrouwen. Ik ga helemaal niet meer piekeren. Ik weet dat het goed komt. Mega dikke merci om mij dichter bij mezelf te brengen waardoor ik nu echt leef in volle vaart zonder mijzelf tegen te houden en niet meer ter plaatste ploeteren alsof 'dit het was'.

C.D.

Eindelijk heb ik zoiets van jaaa! iemand die mijn gedachten en mijn angsten begrijpt en die weet hoe ik hier verandering in kan brengen. Sinds je cursus heb ik zoiets van…. Hoppa! We zijn er klaar voor! ? ? Wat ben ik blij dat ik ja gezegd heb op deze cursus!

Nienke

Wauw! Net het ritueel gedaan. Zalig zeg! Dit ga ik iedere maand doen. Dank je wel! Je raadt nooit wat ik gemanifesteerd heb! Ik wilde die dure opleiding volgen om mijn droom te realiseren. Het leek zo onmogelijk! Nu is er een oplossing! One holistic health coach is coming! #feest!!!!