Lazy Launch ClubLazy Launch Club

Laurence Degroote

hallo lieve Olivia, het is ongelooflijk! Ik bekeek vandaag mijn kbc app en ik heb gezien dat ik net grote en kleine bedragen gestort worden op mijn rekening. Eerst waren het kleine bedragen zoals 180 euro en nu 2000 euro! Hoe kan dit? Ik heb maar 6 uren gewerkt? I don't get it! Ik heb gehuild van geluk. Wauw! Mijn hart bonst in mijn lijf! Ik voel ook echt de liefde om mij heen. Ik heb controle voel ik! Ik heb ook een aanbieding gekregen als project manager. Mijn droom!

Christine Maertens

Hey Olivia,Ik genereerde 20 000 euro sinds het volgen van je programma. 😱 What the f? Yes Yes Yes! ❤️ Magic is het lieve Olivia. Welke engel ben jij die ons zoveel betovering geeft. Echt top, gewoon de max! Ik zou het van de daken kunnen schreeuwen wat voor een prachtvrouw je bent. Dank u. Dank u 🙏❤️❤️❤️

Annelies Maes

Olivia, Ik wil je even laten weten dat je een waanzinnige en fantastische coach bent met een fantastische energie. Je voedt mij elke keer. Je bent de schop onder mijn kunt die ik nodig heb. Je weet mijn vlammetje aan te wakkeren en je weet je vinger steeds te leggen op het pijnpunt als ik even vast zit in mijn business. Het gaat allemaal zoveel makkelijker dankzij je kennis. Zo creëer ik flow in mijn bedrijf. Het voelt authentiek en in lijn met het leiden van mij bedrijf vanuit mijn hart, purpose, en why. Dank je wel!