Religion of Successful entrepreneur: Embodying prosperity through ancient spiritual law

Creëer succes in je bedrijf adhv oude krachtige spreuken die oud spiritueel leraars ons hebben gebracht om portalen te openen voor succes en prosperity te creëren voor hun studenten. In de manifestatie leer wordt vaak gesproken over manifesteren en de universele wetten maar hebben we enig idee hoe ze werken en wat ze precies zijn?

Ondertussen worden de universele wetten gebruikt maar niet meer op de rauwe en natuurlijke manier. Ze hebben op die manier hun essentie en veel kracht verloren.

Ik wil je de spreuken voor succes en het ontvangen van boodschappen, hinches zoals we ze in de jaren 1500 heetten niet ontzeggen. Ze hebben een naam en werken erg krachtig. Yes! Er is een law of karma en er is zoiets als law violation. Succes creëren is als een code kraken voor jezelf. Once you cracked it, you are open to wealth!
That's golden, babe!

In dit programma gaan we in 8 sessies The religion of success belichamen en de code integreren op celniveau. Zoals oud spirituele leraars het probleem (schaarste in succes) van hun studenten zagen en het woord uitspraken als in "giving word" met krachtige spreuken ben ik helemaal klaar om dit met jou te gaan doen.

Ik heb het getest en deze methode werkt! Dit zijn spreuken die mij enorm geholpen hebben om mijn bedrijf maal 10 te doen gaan, nadat ik keihard werkte en nog mijn doelen niet behaalde. Er zijn dingen die je moet weten wanneer je stappen onderneemt.

Ik kan niet wachten om dit samen met jou te doen. Ben je klaar voor succes?

Voor wie?

🤩 Voor sensitive achievers die koste wat koste voor succes willen gaan.
🤩 Voor de vrouw die de code wil kraken op gebied van sales
🤩 Voor de vrouw die wil stralen in haar bedrijf vol zelfvertrouwen en focus op zichzelf en haar klanten. De rest is dead to you.
🤩 Voor jij die strategisch alles volgens het boekje doen maar maar je echt spiritueel wilt ontplooien
🤩 Je weet hoe mindset werkt en je weet hoe manifesteren werkt maar nu wil je echt resultaat zien
🤩 Je wil alignment voor jou laten werken zodat je met fun and ease sales kan gaan doen.
🤩 Je wil de kriebels in je buik voelen terwijl je een knaller van een business neer zet en sales doet met de leukste klanten


Dit is wat je nodig hebt als je echt energetisch en op mind niveau wil afgestemd zijn met het universum. Samen maken we het portaal open naar oneindig succes.

Voel je dit?

Kleine reminder:

Ik werk enkel samen met mensen die zich commiteren en die openminded zijn. Je bent bereid om iedere week tijd vrij te maken om dit traject te volgen en te implementeren tijdens de live sessies.

De live sessies gaan door op donderdag ochtend om 10u en je kan ze nakijken in de academie.
Schrijf je dan nu in aan deze promoprijs. De prijs stijgt over 7 dagen.Religion of Successful entrepreneur: Emb...

Lynn Martony

Wauuuw! Wat houd ik van die spreuken!

Ann De Baeremaeker

Ooo Olivia.... na mijn dip ben ik er weer💪 Ik voel me zo sterk en geaard🙏💖 de dubbele nummers komen elke dag meermaals op mijn pad. En kleine witte veertjes dwarrelen zomaar neer voor mijn voeten of zelfs als ik met de auto rij. En.... de 1ste winst heb ik al behaald met het investeren🥳🥳 Ik ga zoooo knallen dit jaar🤩🤩🤩 Zoals altijd breng je me op het juiste pad. Thank you!

Katrien, V.

1 van mijn favoriete sessies Olivia! Bedankt ook voor je gebeden voor onze groep! Positive Vibe💥🍀🧚🏻‍♀️